Herkkua kahdelle, nämä maukkaat kanaraviolit on huolellisesti valmistettu Provencen yrteillä maustetulla tomaattikastikkeella, täydelliseksi ja herkulliseksi ateriaksi.
Valmista lisuke: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, sieniä ja yrttejä, siihen, lisää suolaa ja kypsennä miedolla lämmöllä valmiiksi 20-25 minuuttia.
Ota pussi pois nostamalla sitä silmukasta haarukalla. Anna veden valua. Avaa pussi leikkaamalla se saksilla. Laita pussin sisältö lautaselle, sekoita. Halutessasi voit lisätä kasviöljyä tai voita.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja
Margarinit ja paistamiseen tarkoitetut rasvat on suunniteltu paistamaan, kypsentämään ja paahtamaan kaikki ruokalajisi täydellisesti. Lisäksi niitä voidaan käyttää erinomaisesti kotitekoisten leivonnaisten valmistamiseen, kastikkeiden sitomiseen tai esimerkiksi béchamel-kastikkeen tekemiseen. Nämä tuotteet sisältävät vähennetyn suolapitoisuuden ja ovat takuulla laktoosittomia, joten niitä voivat nauttia myös laktoosille herkät kuluttajat.
Jogurtti-jäätelö on ehdoton. Makea ja hieman hapokas, se yhdistyy upeasti sekä muiden sorbettien että kokonaisien tuoreiden hedelmien, kastikkeiden tai jopa keksejen kanssa.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 950kJ / 226kcal, Rasvat 6,5g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6g, Hiilihydraatit 44g, Joista sokerit 36g, Proteiinit 0,8g, Suola 0,02g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Makea, raikas ja kukkainen cocktail.
Ainesosat:
Ranskalainen gini, villi sambucuslikööri, luomusitruunamehu, puristettu kurkku ja tuore minttu.
(servi jäähdytettynä)
Koot: 1 litra (10 cocktailia) ja 50 cl (5 cocktailia)
Huomio: Liiallinen alkoholin käyttö on vaarallista terveydelle.
Tämä marja, joka on kotoisin Keski-Aasiasta, on siellä vuosisatojen ajan ollut tunnettu vaurauden ja pitkäikäisyyden symbolina sen hyvien ominaisuuksien ansiosta. VIJAYA Goji-marja on peräisin Kiinan läntisestä maakunnasta, jossa se kuivataan auringossa. Se on lihaksikas, pehmeä ja hieman makea.
Yli 2100 metrin korkeudessa Himalajalla tämä tee pesii Nepalin trooppisessa, ylellisessä luonnossa, lumihuippujen juurella. Se erottuu sekä voimakkuudellaan että herkkyydellään, jotka ovat tyypillisiä nepalilaisille teille. Guranse Emerald green -tee on tunnusomaista tummanvihreä lehti, jossa on hopeisia sävyjä, ja sen haudutus tuo kuppiin kauniin vaalean värin.
Viite: TBM21018
Maiski appelsaus, tämä herkullinen kastike, jossa on voimakas appelsinimaku, tulee olemaan huippuvalinta talvi- ja vuodenvaihteen ruokalistoillasi. Kuvassa olemme viimeistelleet sen paistetulla punaisella paprikalla, appelsiininkuoripaloilla ja estragonsiemenillä.
Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.
Kun et voi käyttää sekuntiakaan, ei ole aikaa seistä hellan äärellä. Tässä tapauksessa TM "TERRA" tulee apuun. Monipuolinen valikoima pikakaurapuuroja auttaa monipuolistamaan aamiaisia, nauttimaan täyttävästä lounaasta ja herkullisesta illallisesta. Keltainen hernepuuro sianlihalla ansaitsee erityistä huomiota.